Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δωρεάν ακίνητα σε φτωχούς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών


Ακίνητα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που δεν είναι σε χρήση παραχωρήθηκαν σε αναξιοπαθούσες οικογένειες, χωρίς τίμημα, αναφέρει σε
ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή. 
Αυτή η κίνηση είχε μείνει «στη σκιά» ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα την έκαναν ευρέως γνωστή.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τόσο της εφημερίδας «Δημοκρατία» με τον τίτλο «Δωρεάν δέκα διαμερίσματα προσφέρει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών», όσο και της εφημερίδας «Espresso» με τον τίτλο «Δωρεάν ακίνητα λόγω κρίσης!», τα οποία έχουν ήδη αναπαραχθεί από διάφορες ιστοσελίδες, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών διευκρινίζει τα ακόλουθα:

1. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών υπηρετώντας το όραμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου για την ανακούφιση σε καθημερινή βάση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας ανεξαρτήτως οιασδήποτε διάκρισης, συνεχίζει τις πολυεπίπεδες δράσεις και πρωτοβουλίες της στον τομέα της κοινωνικής, προνοιακής και φιλανθρωπικής μέριμνας.

2. Όσον αφορά στο ζήτημα δωρεάν παραχώρησης στέγης, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, κατόπιν άγονης διαδικασίας προς εκμίσθωση επτά ακινήτων της και προκειμένου τα εν λόγω ακίνητα να μην παραμείνουν κλειστά, έχει ήδη προβεί και ολοκληρώσει τη διαδικασία της παραχώρησής τους σε αναξιοπαθούσες οικογένειες, χωρίς τίμημα και χωρίς να επιδιώξει οιαδήποτε απολύτως δημοσιότητα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"