Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Περιηγηθείτε εικονικά στο Άγιον Όρος





Με σκοπό να προβάλλουν τον αγιορείτικο μοναχισμό και την ορθόδοξη μοναστική πνευματικότητα, προς δόξαν Θεού όπως αναφέρει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας mount Athos 360° ευχαριστεί και
καλωσορίζει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα δίνει σε όλους την δυνατότητα »επίσκεψης» των Μοναστηριών, των Ιερών Σκητών καθώς και πολλών Κελιών του Αγίου Όρους εντελώς δωρεάν, κάνοντας απλά εγγραφή, σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το επισκεφθούν ακόμη και στις γυναίκες που λόγω του άβατου δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτό.

Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να ζήσει κάποιος μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα γνωρίζοντας το Άγιο Όρος μέσω εικονικής περιήγησης 360°.

Το Project αυτό ξεκίνησε πριν 3 περίπου χρόνια από ένα νεαρό παιδί που έχω την χαρά να γνωρίζω το οποίο ήθελε να προβάλει το Άγιο Όρος ιδιαιτέρως σε αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να το επισκεφθούν και πριν λίγες μέρες έγινε πραγματικότητα.

Αυτό το παιδί ο Δημήτριος Μαρτσέλος από την Θεσσαλονίκη έκανε το όνειρό του πραγματικότητα φέρνοντας το Άγιο Όρος στην οθόνη του υπολογιστή μας.

Η ιστοσελίδα αυτή κάνει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ζωή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη καθώς μας ταξιδεύει εικονικά 360° σε όλα τα μέρη που είχε ζήσει εντός και εκτός Αγίου Όρους από την Κόνιτσα και την Ι.Μ. Στομίου όπου ξεκίνησε εώς και την Παναγούδα και την Σουρωτή.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή : perivolipanagias.blogspot.gr